Design

Vi er nok lidt firkantede!!

Designet af selve hjemmesiden er en meget vigtig del af indtrykket når man kommer ind på en side. Ikke kun selve det grafiske udtryk, men også placeringen af forskellige design elementer,

  • hvor ligger menuen?
  • hvordan leder man besøgende rundt på sitet?
  • kan man nemt komme i kontakt med virksomheden bag sitet?
  • mængden af "blib og blop" elementer

 

Da vi kommer fra en IT mæssig baggrund, og dermed ikke er de fødte krative designere, vil mange af vores designs vi laver, være bygget op i "kasser" der så er styret og kontrolleret af selve CMS systemet.

Man kan godt have en grafisk profil der er meget fri og kreativ, men det vanskeliggører på den anden side det daglige arbejde med siden, da man så i stor udstrækning bliver nødt til at håndkode en del af indholdet. Vores filosofi går mere i retning af at man som kunde skal koncentrerer sig om indhold og udtryk og ikke så meget om det kunstneriske udtryk.

Man kan dog godt få en hjemmeside der er flot og med spændende afbalancerede funktionaliteter der fænger øjet, bl.a. ved hjælp af jQuery og andre metoder som vi selvfølgeligt har i vores værktøjskasse.

Skulle man have brug for en mere designpræget hjemmeside, samarbejder vi med flere designere der har en lidt anden indgangsvinkel til design end vi har.