Hjemmesider

Alle har brug for en hjemmeside

professionel hjemmeside fra odsherred
professionel hjemmeside fra odsherred
Professionelle hjemmesider fra odsherred

Det er da en påstand som i mange tilfælde er korrekt nok, men hvor omfanget af den kan variere voldsomt. Det kan være svært for mange at vurdere hvilket behov de har, og hvis de endelig kommer så langt, er næste udfordring at få det ført ud i livet.

Hvem skal så lave det?. Kender man lige en der kan finde ud af det? eller skal man tage imod nogle af de utallige tilbud der kommer fra "gratis" leverandørerne, der nemt og hurtigt kan få dig på nettet?

Svaret kan være svært at give, men mange vil være bedst tjent med at tage personer med den rette baggrund med på råd, og det er her GoSystems kommer ind i billedet. Jeg har mange års erfaring med udvikling af både store og små hjemmesider, spændende lige fra medvirken på bilka.dk til cbj-import.dk.

Og ikke mindst... Jeg lever af at give folk den rette rådgivning, og bagefter føre dem tilfredsstillende ud i livet.

Beslutter du dig  for en snak med GoSystems,  er du ikke forpligtet til noget som helst. Jeg vil bare gerne være med til at alle træffer den korrekte beslutning, og er jeg så en del af det efterfølgende er jeg kun ekstra tilfreds.

Kommer vi sammen frem til at den bedste løsning for dig, er en database baseret hjemmeside, hvor der er mange informationer der skal opdateres løbende, så er det CMS system du skal bruge. Vi arbejder med 2 forskellige systemer afhængigt af omfanget og kompleksiteten.

Drupal.

Drupal er et OpenSource CMS, der løbende bliver opdateret og udvidet med utroligt mange funktionaliteter og moduler. Vi anbefaler Drupal når det kun er en hjemmeside man har brug for, uden integration til andre systemer eller med ønsker der kræver at man ikke kan bruge Drupal, "As Is", men at der skal udvikles en masse ekstra.

GoToWeb

Til de lidt mere avncerede løsninger, hvor der er integration til andre systemer, eller behov for specielle præsentationer af produkter, back end systemer af forskellig slags, eller andre komplicerede ting, der arbejder vi med GoToWeb, vores eget CMS.

Valget af CMS er for dig ikke så vigtigt, det handler mest om hvordan du nemmest kommer frem til et tilfredsstillende resultat, og hvordan du skal arbejde med hjemmesiden fremover. Vi finder i fællesskab frem til hvad der passer dine behov bedst.

Jeg samarbejder med flere forskellige designere og benytter gullestrup.net som foretrukken web-hotel leverandør, men skulle du benytte en anden, så er det selvfølgelig ingen hindring.

Kontakt mig på info@gosystems.dk eller ring på 27 21 25 25. Så finder vi en løsning der passer lige til dine behov.