Mobil Web

Mere og mere webtrafik kommer fra Mobil telefoner

De seneste år er mobil markedet blevet invaderet af smartphones som i-Phone og android telefoner, der alle har betydet at internettet er med i voes lommer lige meget hvor vi befinder os. Det har betydet at man skal sikre sig at ens hjemmeside fungerer på små skærme, at den ikke er afhængig af at folk sidder ved en skærm og en række andre forhold.

Man kan i langt de fleste tilfælge sagtens klare sig, men mediet giver en lang række muligheder for services og funktionaliteter man kan målrette mod mobil telefonerne.

Specielle design og opbygning for mobilen

Man kan tilpasse sit design og layout så det er optimeret til mobil telefoner, således at den vigtige information er placeret korrekt på skærmen, ligesom muligheden for eks. GPS funktionalitet selvklart kan udnyttes. Vi har den nødvendige erfaring og kompetence til at sikre du er med på mobilen og ikke mister kunder og besøgende fordi din hjemmeside ikke er optimeret til mobillen.

Apps med specielle funktionaliteter

Der er snart udviklet såkaldte Apps til alt mellem himmel og jord. Nogle er super funktionelle og giver os muligheder og redskaber vi ikke kan leve uden, andre er mere tvivlsomme. Men trenden er klar. Har du en hjemmeside omkring en begivenhed, eller et produkt hvor det er nødvendigt at kunne komme i kontakt med systemet "anytime", så kan det være en god ide at udvikle en applikation til mobilen.

Der er 2 typer apps. De direkte apps der downloades og installeres på telefonen, og så speciel designede "hjemmesider" der ligner apps, men stadigt kører på nettet og altså ikke installeres på telefonen. GoSystems har erfaring i at lave den sidste type, eks. mobil.vigfestival.dk.