Om os

GoSystems er et enkeltmands ejet firma med domicil i det nordvestsjællandske, nærmere betegnet Nykøbing Sjælland. Firmaet blev etableret i 2003.

Jeg har en lang årrække som IT-konsulent bag mig. Jeg har arbejdet meget med web-design og udvikling af webapplikationer af forskelligt omfang, primært baseret på Domino/Notes platformen.

Det er min opfattelse, at rigtig mange mindre virksomheder, forretninger, foreninger osv. står med en udfordring i dag der hedder, hvordan kommer vi nemmest på nettet, og hvordan vedligeholder vi vores hjemmeside? Det er ofte nødvendigt at have en eller anden form for CMS løsning der gør det muligt at vedligeholde selve indholdet, uden at design og strukturen på siden ødelægges.

Der findes rigtig mange løsninger, der i mere eller mindre grad opfylder alle behov og ønsker hos kunderne. Der er de dyre løsninger til 50000 plus, de gratis fyldt med reklamer og andre ubehageligheder, og så er der de små som GoToWeb, der ofte kan det samme som de store, men til en langt billigere pris.

Det er også vigtigt for mig at være med til at give denne del af landet, troen på at vi også godt kan. Vi ligger ofte udenfor de større aktørers interessehorisont, hvilket betyder at udbudet af virksomheder der kender til de teknologier og strategier der ligger bag den rette rådgivning, ikke er enormt. Jeg ser gerne at vi i udkantområderne viser at IT kan være med til at tiltrække arbejdskraft, og bibeholde arbejdspladser.

Morten Ishøy

 

View Morten Ishøy's profile on LinkedIn