Shopløsninger

En Shop på nettet - en spændende udfordring

De seneste år er antallet af handler på nettet eksploderet, og der er efterhånden ikke den branche der ikke sælger et eller andet produkt på internettet. Lige fra de traditionelle tøj-, elektronik-, bog- og CD shops, til mere avancerede med digitale produkter, billeder, services og meget andet. Alt kan købes på nettet.

Det er der mange der finder ud af, og som måske overvejer at supplerer deres fysiske forretning med en WebShop, eller som vil sælge et eller andet produkt i en shop som supplement til deres normale hverdag.

Fælles for alle, store som små, er at det er super vigtigt at vælge det rigtige system til at håndterer det at have en WebShop. En lang række forhold spiller ind, forhold man skal være klar over og forberedt på at tage stilling til.

  • Design
  • Produktvisninger
  • Flow
  • Betaling
  • Levering
  • Hosting


Der er gennem tiden udviklet spandevis af løsninger man frit kan downloade og opsætte som man nu ønsker og har forudsætninger for, men fælles for mange af disse systemer, er at der alligevel er en vis udstrækning af behov for hjælp til enten den grafiske udtryksform, eller til tilpasninger der sikre at alle dine specielle ønsker bliver opfyldt.

Besøg nogle af de
shops vi har udviklet

SPB.dk
actoy.dk
bp-import.dk

GoSystems har gennem tiden været med til at etablere flere shops der alle har brugt det Shop modul vi har udviklet til GoToWeb. Det har sikret en integritet med den eksisterende hjemmeside, samt at vi hurtigt og nemt har kunnet tilpasse systemet.

Vi er dog her på det seneste begyndt at tilbyde en decideret WebShop løsning baseret på et opensource produkt der hedder Magento.

Magento

Magento er en shopløsning der dækker alle behov der kan tænkes i en webshop, det er nemt at vedligeholde og ultra professionelt. Det har styrken i en central opgradering således at alle nye features automatisk opdateres, ligesom der rundt om i verden sidder folk der konstant udvikler nye funktionaliteter.

Magento er et produkt du skal overveje hvis shoppen er det primære og ikke kun et supplement til selve hjemmesiden.

Du kan finde yderligere oplysninger om Magento Shops her