Udviklingsopgaver

Vi kan lave alt på nettet, undtagen kaffe!!

Vi har gennem tiden udviklet mange forskellige projekter, hvor fællesnævneren har været - online. Vi har gennem mange år, opbygget en evne til at kunne forstå vores kunders behov, selv de behov de ikke selv er klar over ved starten af projektet, men som med garanti vil komme senere.

Det har betydet at vi har været med i projekter der indeholder alt fra integration med andre forretningssystemer, økonomiprogrammer, kundedatabaser og andre websites.

Fælles for de fleste af vores projekter, er at de er bygget op omkring GoToWeb, hvor der er forberedt til integration med forskellige andre platforme, ligesom GoToWeb er udviklet med henblik på at det skal være nemt at tilføje nye funktionaliteter der passer lige ind i netop kundens forretning og omverden.

Et par eksempler på specielle applikationer vi har udviklet er:

Egebjerg Købmandsgård.

Egebjerg Købmandsgård, er en virksomhed der bringer med ud til visiterede ældre i en række kommuner rundt om i landet. Virksomheden samarbejder med SuperBrugsen der står for selve pakning og vareudbringningen. De havde brug for et centralt webbaseret system, hvor de kunne registrerer alle bestillinger der dagligt faxes ind fra de mange forskllige kommuner, og hvor systemet automatisk sender en pakkeliste til den brugs de er tilknyttet. Systemet indeholder en vareliste der dagligt opdateres direkte fra Coop, med priser og tilbudsvarer, ligesom der også er en decideret shop hvor de borgere der selv er i stand til det, kan foretage bestilingerne direkte fra nettet, uden at hjemmeplejen behøves at være indeover. På et tidspunkt i udviklingsforløbet, var der behov for en PDA applikation som hjemmeplejen kunne benytte direkte ude hos borgeren, denne blev udviklet men ikke taget i brug. I dette øjeblik genereres der dagligt omkring 200 bestillinger i 8 kommuner.

Besøg Egebjerg Købmandsgard på www.egebjergkobmandsgaard.dk

Smag på bordet

Denne kunde, der sælger porcelæn og andre produkter til bordet, ønskede en shop løsning der var direkte bundet op til deres økonomisystem hvor alle deres produkt- og ordre håndteringer skulle foretages. Samtidigt skulle de have en funktion hvor alle deres forhandlere direkte på nettet kunne bestille varer, med oversigter over deres tidligere bestillinger og andre oplysninger. Smag på bordet opererer på skandinaviske marked, og har derfor også en svensk og norsk strategi med deres website.

Besøg Smag på bordet på www.spb.dk

Messeforum

Metria, der står for afvikling af en lang række messearrangementer og meget andet, havde brug for en portal, hvor de fra et centralt sted kunne vedligeholde og administrerer deres mange messer. De benytter et centralt kunde og projekt værktøj som skulle integreres med GoToWeb der håndterer alt vedr. selve portalen. Der blev bl.a. udviklet en funktion hvor alle udstillere selv kunne ligge oplysinger og billeder op på de respektive hjemmesider.

Besøg messeforum på www.messeforum.dk 

Vig Festival

Danmarks 5. største festival der hvert år afholdes i Vig, fik i 2010 udviklet en række onlineapplikationer, ligesom deres hjemmeside blev migreret til GoToWeb. Fælles for alle systemet, var at de blev bygget op omkring den samme centrale webapplikation, der indeholder alt vedr. artister, frivillige, gæster, profiler og meget andet. Der var brug for integration til et eksisterende system, samt udvikling af SMS funktioner og en mindre mobil applikation. Kort og godt et meget omfattende setup, der fortsat kan udvikles.

Besøg Vig festivalen på www.vigfestival.dk 

Scanpublisher

Scanpublisher, udgiver en lang række specielmagasiner, hvor vi udviklede en central GoToWeb database, der håndterer alt vedr publicering af nye magasiner på de respektive magasiners hjemmesider. Alle magasiner er integeret med e-paper versioner, ligesom der er integration til deres centrale økonomisystem.

Besøg scanpublisher på www.scanpublisher.dk

FDA

FDA, Forende danske antenneforeninger, fik udviklet en rimeligt avanceret funktionalitet, hvor der med udgangspunkt i deres centrale medlemsdatabase, fik fremstillet et system hvor alle medlemsforeninger kunne udtrække centrale oplysninger via såkaldte Feeds, der så kunne indsættes på deres egne hjemmesider via små API kald. 

Besøg FDA på www.fda.dk 

Kort og godt er der ikke det vi ikke kan lave .. bortset fra kaffe!

Kontakt Gosystems for at høre lidt om hvordan vi kan hjælpe jer med nogle af de udfordringer I har når det handler om hvordan man kan opbygge jeres infrastruktur.