Referencer

GoSystems har gennem tiden leveret en lang række løsninger til kunder i mange forskellige brancher.

Herunder ser du et udsnit af de løsninger vi har lavet.

 

Vig Festival

Vig Festival ønskede i 2010 at få hjemmesiden ført up to date, og indgik derfor et samarbejde med GoSystems. Det har under hele forløbet været en utrolig professionel oplevelse, hvor vi har fået nogle gode løsninger der passer perfekt til vores ønsker.

Undervejs kom GoSystems med mange forslag og egne input, hvilket vi oplevede som et engagement langt ud over det forventede.

Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde, lige fra modtagelse af vores idéer til indhold og layout, opbygning af løsningerne, samt undervisning af vores personale i brug af hjemmesiden.

Vi kan klart anbefale GoSystems til alle der ønsker en professionel løsning.

Morten Weidemann
Festivalleder

 

Odsherred Gymnasium

I 2010 indledte Odsherreds Gymnasium et samarbejde med GoSystems.

Omdrejningspunktet for samarbejdet var en ny hjemmeside for gymnasiet – vel at mærke en hjemmeside med høj funktionalitet og overskuelighed for både elever, forældre og gymnasiets personale. GoSystems har under hele forløbet vist sig som den rette engagerede sparringspartner både med hensyn til kreative ideer, struktur, layout samt rådgivning om farvevalg, billeder og tekst. Vi har været meget tilfredse med GoSystems’ forståelse for vores specielle behov, og den forståelse har udmøntet sig i en hjemmeside, som vi er stolte af.

Rektor Aksel Goth


 

Metria


 

Actoy


 

Smag på bordet


Link: www.spb.dk
 

Nykøbing Sj. Badmintonklub


 

Daipa


 

Salon Hair


 

Chesapeake


 

Scanpublisher


 

Domaine de la Cote d`or


 

Rute 21


 

Take a break Rentals