Hvor Kan Jeg Se, Hvor Meget Plads Jeg Har På Min Mac?

Pixabay, TayebMEZAHDIA

Føler du, at din mac computer er begyndt at blive langsom, eller ønsker du faktisk bare at se, hvordan fordelingen af indholdet ser ud på pladsen på din mac, og om der er nogle ting, der fylder mere end andre?

Det er faktisk ikke så svært at finde, selvom mac godt kan have sin egne veje en gang imellem.

Det, du gør, er, at du klikker på Apple-ikonet, der sidder oppe i venstre hjørne af skærmen. Her åbner der sig en fane, hvori du kan se forskellige ting. Her er der eksempelvis indstillinger for computeren, eller om du vil slukke for computeren, men også 'om denne mac'.

'Om denne mac' trykker du på, hvor der så vil komme en ny fane op, hvor du umiddelbart vil komme ind på 'overblik/overview'. Ud over 'overblik' er der flere faner, du kan vælge imellem, blandt andet lagringsplads, som jo er det, vi leder efter.

Når du trykker på denne, kan der godt gå lidt tid, inden den åbner eller viser noget, fordi den arbejder og skal finde ud af fordelingen af pladsen på computeren. Til sidst kommer det op og viser, hvordan lageringen er fordelt og hvor meget der er tilbage at give af.

Herunder får du faktisk også nogle anbefalinger fra Apple, hvis der er noget plads, du kan spare, hvilket jeg personligt synes er rigtig smart, da det ellers kan virke uoverskueligt.

OBS: Som mærkatet øverst viser, er den ovenstående tekst udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: marguerit øreringe. Dette gælder artiklen - tak for dette.

Hvordan lukker man en app på Mac?

14:35 - 03.01.2022

Hvordan fjerner man app på Mac?

09:33 - 15.11.2021

Hvordan genstarter man sin Mac?

08:46 - 12.11.2021

Hvorfor larmer min Mac?

20:36 - 28.09.2021