Hvordan Genstarter Man Sin Mac?

Pexels.com

I dette indlæg vil jeg kort forklare hvordan man genstarter sin Mac enhed, uanset om det er en Macbook eller om det er en iMac.

Det kan være sundt for enheden at genstarte den en gang imellem, så den også kan downloade de nødvendige opdateringer.

Ikke alle opdateringer kan downloades i løbet af kort tid og blive sat i kraft lige efter opdateringen. Nogle af de større opdateringer kræver som regel at man lige genstarter sin enhed, så opdateringen kan træde ordentligt i kraft.

Hvis ens Mac er begyndt at føle lidt langsomt, så kan det også være en god idé at genstarte den. Det løser nogle gange flere problemer end man tror.

Det er ikke alle der ved hvordan man genstarter sin Mac, da de fleste nok bare er vant til at lukke den i eller slukke den helt når den ikke bruges længere.

Forneden er der en lille guide til hvordan du genstarter din Mac enhed.

Sådan genstarter du din Mac

  1. Klip på Apple-ikonet øverst i venstre hjørne. 
  2. Vælg derefter "Start igen" for at genstarte din Mac.
  3. Den vil bede dig om at lukke nogle programmer eller bede dig om at sikre at der ikke er noget, som kan gå tabt imens den tvingen genstartningen.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avxperten. Hvor du finder et stort sortiment med Dampstation. Heraf marketet, som du ser øverst.

Hvor kan jeg se, hvor meget plads jeg har på min mac?

12:01 - 20.10.2022

Hvordan lukker man en app på Mac?

14:35 - 03.01.2022

Hvordan fjerner man app på Mac?

09:33 - 15.11.2021

Hvorfor larmer min Mac?

20:36 - 28.09.2021