Hvordan Lukker Man En App På Mac?

Pexels.com

I dette indlæg vil jeg gøre dig klogere på hvordan du lukker apps nede på MacOs. Følg med længere nede for at finde svaret.

Har du lige fået fingene i din første Mac og skal til at lære en at kende? Så er du kommet til det rette indlæg. Først og fremmest, tillykke med din nye investering. Mac er blandt de mest bruge bærbar computere på markedet.

Det er der også en grund til. For vi kan alle være enige om at prisen for en Mac er i den høje ende af skalaen i forhold til dens konkurrenter, men det er der også nogle der vil mene at det er der en god grund til.

I starten kan det være super forvirrende at bruge en Mac, men giv det bare et par dage, så vil du hurtigt vende dig til det. 

Mac er nemlig efter min mening meget lettere at bruge end Windows mht. Brugervenligheden. Selvom der er lidt forskelle på Windows og Mac, så minder de stadig om hinanden ved visse punkter.

F.eks. hvordan man lukker apps/programmer ned, er stort set det samme. Du skal blot højreklikke på programmet og vælg "Slut" for at lukke appen helt ned, som man også kender på Windows.

Tak til avXperten Til slut vil sige stort tak til avXperten, der har bidraget økonomisk til dette indlæg. avXperten forhandler blandt andet terrassevarmer. Dette gælder dette indlæg - tak for dette.

Hvor kan jeg se, hvor meget plads jeg har på min mac?

12:01 - 20.10.2022

Hvordan fjerner man app på Mac?

09:33 - 15.11.2021

Hvordan genstarter man sin Mac?

08:46 - 12.11.2021

Hvorfor larmer min Mac?

20:36 - 28.09.2021