Hvorfor Larmer Min Mac?

Pixabay

Macs, og især Macbooks, er en enormt populær computer. Dette skyldes ikke mindst, at den, modsat andre typer computere, slet ikke larmer. Faktisk kan man som regel overhovedet ikke høre, hvorvidt en MacBook er tændt eller ej. Dette kan dog ændre sig, og de fleste med en MacBook af lidt ældre dato har prøvet den kedelige situation, hvor ens MacBook simpelthen begynder at larme. Og hvorfor gør den nu lige det? Dette giver vi svaret på i denne artikel.

Hvorfor larmer min Mac? Din Mac vil typisk larme på grund af to ting. Den ene ting er, at simpelthen arbejder rigtig hårdt på at bearbejde noget, altså et program, process eller lignende. Det kan også skyldes, at der er støv og skidt, der har hobet sig op inde i den. Uanset hvad, så kommer larmen for blæseren, der har svært ved at følge med til at få den varme luft ud.

Nu tænker du sikkert på, hvad du så kan gøre ved problemet. Vores bedste råd er, at du skal få opdateret din computer, slettet unødvendige programmer og generelt få den renset, så den kan performe. Hjælper dette ikke, så kan det være nødvendigt at få lavet en indvendig rengøring.

Hvor kan jeg se, hvor meget plads jeg har på min mac?

12:01 - 20.10.2022

Hvordan lukker man en app på Mac?

14:35 - 03.01.2022

Hvordan fjerner man app på Mac?

09:33 - 15.11.2021

Hvordan genstarter man sin Mac?

08:46 - 12.11.2021